Information

Hehe, med den coola rubriken låter jag superseriös.. det är jag inte!
Gårdagen var superskoj, vi sålde en hel del i jämförelse med förra året, det kan bero på att vi började halv 12 iår och inte 7 som förra året.. Efter cupen så åkte jag med Alice hem och vi jobbade med våra föredetta hemliga planer och nu är jag superexalterad för att avslöja dem! Under hela kvällen jobbade vi med en ny design till våran gemensamma blogg, den blev awesome och nu är båda sjukt peppa på att blogga vilket är grymt! Om ni undrar något om våra gamla bloggar eller vår nya så är det bara att fråga i våran frågestund, klicka hääääääär för att komma till den! Förhoppningsvis kommer jag fortsätta blogga här och om det är något ni undrar kring det så är det somsagt bara att fråga! KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN! 

Nail-art

Vad tycker ni om mitt nya lack som jag bär? För att fixa till dessa läckerdekorationer så andvände jag först ett basvitt nagellack från "Claudia" och sedan ett glittrigt från  "wet n wild".Båda nagellacken är köpta på ullared, det vita för endast tio riksdaler (hoho, coolt juu) och det glittriga för 16 riksdaler om jag minns rätt!

Fruits.

Denna goda fruktsalladen slängde jag ihop igår som hela familjen åt av senare under kvällen, muuuuuuumms<3

Cup

Hej! Idag ska jag iväg och sälja godis mm, städa lite & heja på lagen som spelar på en cup som vårat klubblag anordnar varje år. Det ska bli superskoj och direkt efter det åker jag med Alice hem och sover över hos henne. Vi ska fira att vi har umgåtts i hela 1 år. Vi kom varandra närmare förra året, på cupen, och sedan dess har vi varit med varandra massor vilket I LOOVE!
 

Bestopestosfriendisfriendoos

Hej! Nu ligger jag och sms:ar med Mathilda&Wilma, sjukt seriösa konversationer... Jag har fixat lite tidsinställda inlägg till imorgon, men mer om det i inlägget som kommer upp imorgon kl. 07:01! Jag mååste bara skriva detta, ifall någon i min klass läser detta.. Kalla aldrig mig för smart eller ordningsam igen, isf ska jag skicka en bild på min och mina smartisars konversation så ska ni får se på något, hmm, skumt x 1000000 miljoner.
pusspuss!

My everyday makeup!

 
Sjukt fin stillbild och så... as usually. Men skit i det, jag tänkte ju göra en video när jag snackar om produkterna jag beställde. (Jag vill bara redogöra att jag inte beställde från någon speciell hemsida utan att jag köpte ett kitt med tidningar och köpte dessa sminkprodukterna till det! Hoppas att ni gillar videon.
 
Fråga: Vill ni se fler videos? Har ni några tips som ni skulle vilja se? :D

Day three, Branäs 2013.

Idag gjorde jag likadant med denna dagen som dag 2. Detta är alltså direktkopierat från det jag skrev den kvällen kl. 22:55!
 
Hejsan! Imorse vaknade jag och var supertrött men jag steg ändå upp runt halv 8 och åt frukost! Idag var vi först i backen, det var en sådan härlig känsla ett åka på en nypistad backe, helt vindstilla utan många omkring sig! Jag tyckte det var härligare med nypistat men det skiljer väl sig från person till person, t.ex. Min pappa tyckte att det var svårare att bromsa när det var så hård mark! 
 
Inte nog med att det vi var först i backen, vi var även en utav de sista att lämna backen! Idag åt vi lunch i backen, vi grillade goda hamburgare som vi åt tillsammans med varm choklad och coca cola! Sedan drack vi mer choklad med grädde runt 4 när vi tog en liten paus på after skin. 
 
Vid halv 7 kände i oss färdiga för dagen, + att liftarna stängd kl. 7. Så vi åkte hem och åt taco-paj sen tog jag en dusch samt bastade och sedan kikade vi på melodifestivalen som vi tyckte hade bra artister med denna veckan! Senare under kvällen visade jag och Michaela upp våran dans som vi var väldigt nöjda med efter att ha kämpat med den rätt länge! Sen åt vi lite daim tårta efterrätt och chillade men nu ska jag sova! God natt!
 

I will try to fix it.

 Jag ska försöka spela in videon under veckan! ;) Fast då får det blir en mobilvideo. (Som de festa av mina videos förutom födelsedagspresenterna) hoppas det blir bra!


Training

Hej! Ikväll har jag tränat, vi styrketränade och vi gick runt varvet istället för att springa som vi brukar tack vare
isbanan som låg över spåret. Det var dock rätt bra eftersom jag fick träna upp mig inför skridskordagen som ska vara med skolan imorgon. I stort sätt gick träningen bra, nu är jag lagom trött i kroppen så att jag kan kolla på lite tv och plugga lite engelska och sedan sova i ett gäng timmar. Instagram bild @elinnstyles

Day two, Branäs 2013.

Detta är direktkopierat från det jag skrev under den kvällen så det är skrivit som då om ni förstår vad jag menar! Samtidigt som texten är lite knepig eftersom jag skrev det på ipaden och fick kopiera mejlets text sedan.. :D
 
Hej! Imorse vaknade jag omkring 8 och då åt vi en rejäl frukost som bestod av massa onyttigheter, B.la. Nutella, chokladflingor, oboy mm. Liftarna öppnade kl. 9 och jag var igång med åkandes runt halv 11 efter att ha fotat lite fina bilder med min syster. Vi åkte omkring i backarna och utforskade stället lite, vädret var bra idag, det snöade lite någon gång ibland men för det mesta var det lagom varmt samt molnigt. 
 
Det var dags för lunch och vi åt pannkakor och soppa till det, vi var inne ett litet tag innan maten var klar så våra ömma fötter hann vila lite också! ;) efter lunch åkte jag ut med Michaela och fotade mer, det blev en hel del fina bilder tack vare det vackra ljuset och sedan fortsatte vi åka! Kl. 4 var det dags för after ski, jag drack en varm choklad med grädde och sedan tröttnade jag och gick ut för att åka skidor med Mamma och Moa istället!
 
Vi kom in i stugan senare på kvällen, trötta som satan med ömma kroppsdelar och röda om kinderna. Så jag hoppade in i duschen för att sedan basta med mamma och mina systrar, mysigt! Michaela som hade åkt med hennes pappa kom hem och vi spelade lite kort, vid 7 åt vi en grekisk maträtt som inspiration från hotellet vi bodde på i somras med deras familj, mums. Resten av kvällen gick åt till att ta det lugnt, vi åt godis, kollade på tv, körde olika lekar och spelade en hel del kort, perfekt! 
 
Nu är jag trött och klockan är kvart över 11, jag måste ju sova tidigt för det kommer ju en dag imorgon också! Kram!
 
Vackra Moa!
 

Question.

I have a question for you guys! ;) Vad tyckte ni om sminkrecenssionerna? Jag har nämligen köpt lite smink via posten som har kommit samt provat lite nya produkter! Vill ni att jag skriver om dem eller möjligtvis gör en video om dem? Kommentera gäääääärna, puss.

Skadade ben.

Hehe, lite halvcreepiga bilder på mina ben. Det skumma var att de ömma knäna jag har fått ink. 3 feta blåmärken (som inte syns på bilderna) inte hände när jag åkte skidor. Därför tänkte jag er ett tips.. Knyt skorna.. Vi hade nämligen precis stannat vid Burgerking och ätit lite mat på vägen hem, jag tänker: "Orka knyta skorna lixxoom". Det slutar med att jag och min lillasyster ligger på parkeringen, snabba som tusan reser vi oss upp och går till bilen. Alice skrapar upp en knäet litegrann och jag fick 3 opermanenta tatueringar i en lila nyans.. fint! :D (och lite grus i munnen, usch)

Day one, Branäs 2013.

Vi anlände i Branäs runt 1 efter att ha startat resan runt 8. När vi kom fram var vi hungriga så vi åt buffe lunch på hotellet, mums. En massa gott. Michaelas familj (som jag kallar dem) åkte senare än oss och valde att äta lunch på vägen vilket innebar att de kom senare än oss. + att Michaela glömde sin jacka -.- så de fick köpa en ny inne i centrum, riktigt snygg btw.
 
När klockan var runt 2 hämtade vi ut nyckeln och smet upp till stugan och gjorde i ordning oss för en tur i backen, under denna kvällen åkte jag bara med mamma och Moa eftersom de kom mycket senare än oss. Pappa spelade spel med Alice eftersom de som körde ut Alice skidor hade missat dem men som tur var kom dem lite senare.
 
Vid halv 6 var vi inne och då hoppade jag in i duschen och sedan vidare in i onepiecen, mysigt. Efter ett tag kom Michaela med familj in efter deras kväll i backen så då började vi umgås. Under kvällen påbörjade vi en dans, snackade, åt god mat och hade det allmänt trevligt med massa onyttigheter (men det tillhör ju självaste resan).
 
(Detta här nedanför skrev jag på den kvällen kl. 22:50 typ)
Imorgon väntar en lång dag i backen. Jag och Michaela ska vara uppe med tuppen och försöka fotografera lite när vi åker.
 
Detta var min första del av resan, hoppas att ni tyckte om del 1. (En bild tagen i dimman på morgonen därpå).

Vackra flicka!

Fina Moa, redo för en dag i backen!

Resan!

Hej! Resan har varit så sjukt rolig, om jag hade superkrafter skulle jag spola tillbaka tiden och leva om det 1000 gånger!! Dock har jag inte fotat särsilt mycket, bara lite porträtt, som en här ovanför! Under tiden jag var borta skrev jag varje dag för att sedan skriva av det till bloggen så att ni får veta vad jag har gjort men först tänkte jag berätta om vilka vi var där med!
 
Vi var där med en familj som vi har kännt länge, jag nämner inga namn eftersom jag inte vet hur mycket information jag får ge ut om dem. Förutom Hampus och Michaela som jag har frågat.
Michaela: Vi är lika gamla och har alltid kul när vi träffas, vi kommer bra överens och skrattar oavbrutet. Hon är nog den jag har umgåtts med mest eftersom vi kommer så bra överens!
Hampus: Han har mest umgåtts med min lillasyster Moa eftersom dem är ungefär lika gamla.
 
När jag ändå är igång så tänkte jag berätta om min familj så ni vet vilka som tillhör den!
Moa: Min lillasyster som är 10 år, hon är en glad tjej som spelar mycket fotboll!
Alice: Min andra lillasyster som år 6 år, en bestämd liten tjej som leker att hon är mamma konstant. hon är lik mig och gillar att bestämma! ;)
Mamma, Kattis: Ja, vad ska jag säga om henne, en mamma på 39 år och som alltid är glad och stöttande!
Pappa, Magnus: En rund liten farbror.... hehe, nej. En skämtsam man (inte alltid roliga skämt, iknow) på 42 år!
 
Detta är nog det längsta inlägg som har skrivits på elinms histora, wow! Del 1 av resan kommer imorgon, tror jag! :D

Car

Nej! Nu är vi på väg hem, hela resan har gått så sjukt fort att jag bara vill spola tillbaka tiden och göra om det! Bara 1 år kvar till nästa gång då, taagga! -.-

Btw: jag skrev som en slags dagbok om vad vi har gjort under dagarna, vill ni att jag skriver in det på bloggen så att ni får se vad jag har sysselsatt mig med under dagarna förutom att åka skidor? Kram!

(Söt)


Liftbloggar

Nu liftbloggar jag igen, hehe! Om några timmar åker vi hem vilket jag veeeerkligen inte vill!! Jag vill stanna här men nu ska jag åka lite puckelpist' weey!


Liften!

Nu står jag i liften och bloggar eftersom det bara är här jag har internet så ekar bloggen lite! ;)


Recension på ginatricots concealer.

Denna concealern har jag velat pröva länge men varje gång jag har varit där har den varit slut. Så jag blev överlycklig när jag såg att den var inne i butik, den kostade 39 kr på ginatricot. Jag tycker att den täcker helt okej, jag har rätt mörka ringar under ögonen och då kanske den inte är den ultimata produkten för mig. Jag rekommenderar denna concealern för personer som vet att man inte har stora/mörka ringar under ögonen!

Car

Hej! Eftersom jag inte har något bättre för mig så kan jag slänga in en liten mobilblogg! Vi är snart i Seffle och vi har precis ätit frukost! Nu har vi ungefär halva redan kvar samt att vi ska äta lunch på vägen! Vi hörs, (jag funderar på att kanske göra en video och visa hur det ser ut i stugan sedan med mobilen alltså. Vad tycker ni om det?❤)

Bild från instagram där jag säkert kommer uppdatera mer! @elinnstyles


Skitour

bild från google.
 Imorgon så åker jag och min familj iväg på en skidsemester i Värmland, Branäs. Vi ska åka tillsammans med Michaela och hennes familj. Jag älskar verkligen att åka skidor, jag åkte skidor senast i Fredags med klassen vilket också var väldigt lyckat! Uppdateringen kommer säkert inte vara särskilt bra men jag ska försöka uppdatera er med något mobilinlägg och såklart så ska jag fota när vi är där så att det kommer upp fina bilder på bloggen! Ha det gött så får vi se när vi hörs! (Det kommer upp en recension på en Concealer imorgon/på förmiddagen idag eftersom klockan är mycket, det är allt jag har planerat än sålänge)

She's the man

Hej! Dagen har varit chill, imorse vaknade jag runt 9 och gjorde i ordning mig, vid 11 tog jag bussen till Alice och var där till halv 5. Under de timmarna så hann vi kolla på 1 och en halv film (vi såg ena halvan på She's the man så
jag har precis kikat färdigt på resten, grymt bra film och sjukt rolig. Dog av skratt några gånger). Vi smed även hemliga planer, mohaha! Här kommer en rolig del av filmen som jag kopierade från Alice blogg! (www.photobyalice.blogg.se) 

Recension på ginatricots eyeliner.

Detta är nog det köpet som jag blev mest nöjd med utav mina sminkprodukter! Jag har länge velat prova en "liquid eyeliner" och med denna blev jag glatt överraskad. Många säger att det är riktigt svårt att få en bra linje men jag tyckte det var lite pilligt i början men jag har börjat få in tekniken nu (vilket gick fort eftersom jag köpte den häromdagen)! Denna eyelinern får en stor hiss och jag rekommenderar den verkligen! Den blir lättre att applicera om man har en kajal under, då andvänder jag h&ms "Solid black" och då tycker jag att det blir ett grymt resultat!

Recension på ginatricots rouge.

Jag köpte detta rouget för 50 kr på ginatricot, jag har dock inte hunnit prova det särskilt mycket än.
 
Fördelar: Än så länge tycker jag att det ger fin färg som inte syns för mycket utan lagom enligt mig. Det är ett varmt rouge till ett bra pris samt en kompakt förpackning som inte tar för stor plats i väskan.
Nackdelar: Rouget behöver gnuggas rätt rejält in i borsten för att man ska få någon färg men om man inte andvänder särskilt mycket smink eller är särsilt erfaren (som jag) så rekommenderar jag det!

New in.

-En cool neccesär som jag har varit sugen på länge eftersom den är praktisk att ha sitt vardagssmink i samtidigt som man ser produkterna som ligger i botten. (Från ginatricot,39 kr)
-Ett par snygga brillor som var sjukt svåra att fota + att jag ser ut som en kråka med en potatisnäsa på bilden.. (Från Glitter, 79 kr)

Pyjamasig & lockig :D

Två bilder på mig i pyjamas och lockigt hår, (mest för att jag sitter i pyjamas nu, lite fyndigt va?).
 
Dagen har varit bra, jag träffade Mathilda runt 11 och vi åkte och köpte semlor, dock hade jag inte med kameran när vi åt dem och hann inte fota med Mathildas kamera förrän den var borta :o. Skumt, ;). Annars har jag tränat, dock gick det inte särsilt bra för på den första övningen halkade jag (fast jag kallar det för en oplanerad glidtackling) som gav mig en förbannad smärta i svanskotan -.-, typiskt.
 
Nu kollar jag på tv och fixar ett inlägg om sakerna jag köpte häromdagen, sminket som jag köpte tänker jag ta i varsitt inlägg som kommer upp imorgon för då får ni en liten reccension på produkterna också!

Bird


Galaxy-shirt.

Vad tycker ni om ett utav mina inköp från helgen? När jag såg tröjan knuffade jag iväg Alice och sprang jag fram till den och var överlycklig, hehe. Men jag har letat efter en sådan tröja ett tag nu! Det vart ett kap för 200 kr på New Yorker, loveit!

Pepp!

Yo! I´m back! Bloggpeppen är tillbaka och designen är uppdaterad!
Idag har jag mest tagit det lugnt och chillat med Alice, hon sov över här inatt vilket var lika skoj som vanligt! Vi har fotat en hel del (sneakpeak over here) även bakat och varit ute på en promenad. Under helgen har jag shoppat lite saker, imorgon ska jag fota av allting så kommer det upp ett inlägg om det imorgon, grymt va? Nu har ni lite koll på läget, hörs. ;)