Mina sommar händelser!

 
Än så länge så har min sommar varit ganska livlös, tycker jag att det känns som. Dock har jag endå hu nit med mycket fast ser även fram emot en massa saker, än så länge har jag varit i Småland och firat midsommar, åkt tillbaka till Småland och bodde i våra kompisars stuga, åkt till Ullared (det finns en haulvideo uppe på min kanal, jag tror att jag publicerar den här senare) träffat kompisar, lyckats åka på en rejäl förkyldning samt biverkningar som jag nu tar mig igenom (!!) och i allmänhet så har jag tagit det lugnt.
 
Jag tycker att att har gått så jädrans fort, jag har ofta tänkt, fasen att jag inte kan spola tillbaka tiden till skolavslutningen. Dock slår det mig att jag har jäkligt mycket kvar, det är nu sommaren börjar, mina föräldrar gick på semester idag, imorgon ska vi på grillkväll hos min moster och på söndag åker vi antingen till lysekil eller så träffar jag Alice. Imorse bokade vi en resa till Turiket, alltså åker jag till Turkiet för andra gången i år på Torsdag och när vi kommer hem har vi några dagar oplanerade och sedan ska jag tillbringa en vecka med 3 av mina absoluta favoriter på Mathildas sommarställe. 
 
Utöver allt planerat så finns det småsaker som inte har bestämts datum osv. om ännu, som t.ex. Åka upp till mormor och morfar tillsammans Alice!
 
Vad jag ville försöka få fram med inlägget är att även fast dagarna som gått är många så finns det så många, härliga kvar. Med inlägget försöker jag förmedla detta (också) till mig eftersom jag tycker att det känns som att det snart är slut med tanke på tiden. Nu vet även ni vad som är planerat för min sommar (än så länge), jag uppdaterar bloggen när jag känner mig sugen, fota gör jag en massa och om jag inte orka blogga om dem nu så kommer ni definitivt få se dem senare. Puss och kram!