Äntligen.

Hej! Äntligen är videon här, den har krånglat i över en månad! Men bättre sent än aldrig, right? Videon är inte den bästa men det är eftersom det var den första gången jag filmade med min kamera och innan jag förstod att jag faktiskt kunde filma med autofokus, yeeeey!
 

Grattis till min bästavän!

Idag är ingen vanlig dag för det är Alice födelsedag, hurra, hurra, hurra!
Den 17:de Januari föddes en av mina närmsta vänner, vi har umgåts i ungefär ett halvår och jag har skrattat såhäääär mycket varje gång!! Vi träffades tackvare att våra fotbollslag slogs ihop och jag är superglad för det. Vi har haft tusen sleepovers, kollat på sjuukt mycket bio, fotat, spelat fotboll, badat, solat, cyklat, fikat, kollat på massa filmer och under alla saker vi har gjort så har jag skrattat hela tiden. Jag får en härlig känsla när jag är med dig, jag kan släppa loss och vara mig själv, att vara med dig är något av det roligaste jag vet, du är bäst och jag älskar dig! Denna söta krabat äger även en blogg, det är den bästa bloggen jag vet för att det är kul att följa hennes liv, att se hennes fotografier och att kolla på en maassa söta bilder på henne och hennes katt Daisy. För att komma till bloggen kan du trycka här, här, här eller på bilden!
 
GRATTIS MIN GOOA FJÅÅRTIZZ!
 

G0d kväll.

Hej! Nu halvligger jag i min säng och kollar på datorn, jag ska snart kika på något/några avsnitt av glee för att sedan nana. Jag har förberett ett fett inlägg tillängnad till någon, mohaha, det är såååhär hemligt! hihi. Jag bjuder på en liten bild (fast ändå ganska stor) till detta korta, väldigt intressanta inlägget.


Plugg.

Hej! Jag kom hem från skolan för en kvart sedan, vi fick sluta tidigare så jag kan hann med bussen! Jag har frusit hela dagen så dagens outfit fick bli mina joggingbyxor, nu har jag hoppat ner i täcket och tagit på mig morgonrocken. Det väntas plugg, -.-, när jag är färdig har jag lovat mig att jag ska unna mig med några avsnitt av glee.

Gårdagens outfit + new in.

 
 
g
 
Här har ni gårdagens outfit, ett par svarta jeans och en skojrta med nitar runt kragen och handleden. Skjotan är nyinköpt, den är från vila och den var på rean. Innan kostade den 399 kr fast jag fann den för 239 kr, ett riktigt bra fynd! 

Glee-nörd.

Jag. Har. Blivit. En. Glee. Nörd.
Sen i mitten av jullovet har jag sett ungefär 3 säsonger av Glee, det är ca 20 avsnitt som är runt 45 min långa i varje säsong. Det innebär att jag har sett på Glee i ungefär 45 timmar, herregud.
Nu ska jag iaf se på ett till avsnitt, hehe, hejdå!
 
 

Dagens outfit.

Här har ni dagens outfit, inte den bästa bilden men den får duga! ;)

Fotorunda!

Hejsan bloggisen.
Om ni läste rubriken, så förstod ni säkert att jag var ute på en fotorunda. Jag var nämligen ute en stund med Mathilda och Wilma, Zanetti, Wilmas hund som också hängde på! ;) Bilderna blev superfina, dock så blev det snökaos precis när vi kom dit fast det lugnade sig efter ett tag. Jag har inte överfört bilderna till datorn än de lär komma upp på bloggen fortast möjligt!
 
Jag bloggar från mammas iPad så ni får en bild på de fem snyggaste killarna i världen, hehe.
Hoppas verkligen att ni har sett kiss you videon, den är så gullig att jag både skrattade och grät när jag såg den!

Skola

Hej! Bloggen har stått helt tom ett tag nu, jag hoppas att jag kommer orka uppdatera nu när rutinerna kommer tillbaka. Idag börjar vi skolan, vi börjar kvart i 11 och slutar 4, skönt med sovmorgon... Jag sitter och väntar i skolan eftersom bussarna går i fel tider för mig idag. Det blir ingen bild för blogg.se dampar!
 

Med Michaela

En rätt opassande bild men jag gillar den!
Hej! Nu sitter vi i soffan och kollar på tv, snart kommer Matilda hit, hon kanske också ska sova över! :D Förut var Lisa här, då spelade vi in film och var ute en sväng. 
 

Avslöjar dagen planer.

En random bild på trafiken som jag fotade när vi åkte bil! |Bokeh|Canon eos 550d|18-55mm|
Alice sov över här och vi vaknade för en stund sedan. Igår var vi ute på en fotorunda och ni har redan sett en del utav bilderna. (Dock inte bilder här ovan) Senare på eftermiddagen så ska jag träffa Michaela, jag ska sova över där och förhoppningsvis så ska vi göra färdigt våra filmer.

Bokeh

En bokeh-bild som jag fotade på Jessicas ljusslinga, jag gillar hur den skiftar i färgerna! :D

Porträtt


BlackandWhite.


Angående nyårslöften.

Jag tänkte skriva ett inlägg angående nyårslöften. Förra året, då snackar jag om 2011-2012 så bestämde jag nyårslöften som jag skulle hålla. Det ända problemet var att de var osannolika och inte viktiga, jag förstår inte riktigt, jag tycker att nyår är överskattat. Jag skulle lika gärna kunna bestämma mig för något att sträva efter mitt i sommaren, än att behöva klämma ut onödiga mål bara för att alla andra gör det på nyårsafton. Det kommer fram en massa onödiga saker som inte går att genomföra, så är det iallafall för mig.
 
Därför valde jag att inte bestämma några nyårslöften, jag lever i nuet och det fungerar toppen! Nu ska jag gå ut och springa/gå för att jag är sugen på det!!

Nytt.

Hej! Som många av er säkert märkt så har jag tagit bort alla inläggen från bloggen. Det gjorde jag dels för det nya året men samtidigt eftersom jag har fått en systemkamera och då kan jag i princip lova att inläggen blir roligare! Så nytt år, nya möjligheter att utvecklas samtidigt som bloggen kommer bli roligare både för er och mig. Nu kör vi.
Bilden hittade jag på Alice blogg, www.photobyalice.blogg.se